2012. augusztus 17., péntek

Mozzarellamozzarellamozzarella....

Még mindig karikaforma, de már megfüstölve. Rövid leszek: nincs rá panasz.

2 megjegyzés:

  1. Sziasztok!

    Mivel füstölted? Nekem tetszik és a natúr füstölt még jobban:)
    Én ma csináltam először sajtot, de nem utoljára, persze panelproliként a friss tejet kocsiból veszem és sajnos nem kecskéét, hanem tehénét, de ennek is örülök, Titeket meg irigyellek:) További sikeres próbálkozást, Üdv. Andi

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Bevallom, aromával füstölök :) természetes anyag, és bizonyos szempontból még jobb is, mint az 'igazi' füstölés (kiáztatja a sót, én pedig a füstöltet kevésbé sósan szeretem). Praktikusabb is, mindig kéznél van, ha este tízkor jut eszembe füstre tenni néhány sajtot, akkor is csak 5 percembe telik, és másnap reggelre már kész is.

    VálaszTörlés