Mivel füstölted? Nekem tetszik és a natúr füstölt még jobban:) Én ma csináltam először sajtot, de nem utoljára, persze panelproliként a friss tejet kocsiból veszem és sajnos nem kecskéét, hanem tehénét, de ennek is örülök, Titeket meg irigyellek:) További sikeres próbálkozást, Üdv. Andi
Bevallom, aromával füstölök :) természetes anyag, és bizonyos szempontból még jobb is, mint az 'igazi' füstölés (kiáztatja a sót, én pedig a füstöltet kevésbé sósan szeretem). Praktikusabb is, mindig kéznél van, ha este tízkor jut eszembe füstre tenni néhány sajtot, akkor is csak 5 percembe telik, és másnap reggelre már kész is.
Sziasztok!
VálaszTörlésMivel füstölted? Nekem tetszik és a natúr füstölt még jobban:)
Én ma csináltam először sajtot, de nem utoljára, persze panelproliként a friss tejet kocsiból veszem és sajnos nem kecskéét, hanem tehénét, de ennek is örülök, Titeket meg irigyellek:) További sikeres próbálkozást, Üdv. Andi
Szia!
VálaszTörlésBevallom, aromával füstölök :) természetes anyag, és bizonyos szempontból még jobb is, mint az 'igazi' füstölés (kiáztatja a sót, én pedig a füstöltet kevésbé sósan szeretem). Praktikusabb is, mindig kéznél van, ha este tízkor jut eszembe füstre tenni néhány sajtot, akkor is csak 5 percembe telik, és másnap reggelre már kész is.